Menu

13. Kom Masterminden met collega-ondernemers – start 12 november

Binnen JOST bestaat al langer de wens om in kleine groepen meer diepgang te vinden in ‘alledaagse’ ondernemersuitdagingen. Tijdens enkele online mastermind sessies eerder dit jaar onstond het idee om dit ook offline te gaan doen.

Het laatste kwartaal van 2021 gaan we, in de vorm van een pilot, maandelijks een mastermind van 2,5 uur organiseren. Een mastermind is een bijeenkomst van gelijkgestemden die samenkomen om elkaar verder te helpen met vragen en issues die bij de deelnemers leven.

In het geval van JOST willen we onze leden graag de gelegenheid geven om hulp, tips en adviezen te krijgen op ondernemersvragen. In de breedste zin van het woord.

Een mastermind verloopt onder leiding van een mastermindleider via een vaste structuur en er kunnen maximaal 5 ondernemers deelnemen.

Als JOST-lid kun je aansluiten wanneer het jou het beste uitkomt. Het is geen verplichting bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn. Sterker nog, we willen zoveel mogelijk mensen de kans geven bij een van de sessies aanwezig te zijn.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke ochtend jou het beste uitkomt.


Praktische informatie

Datums: Vrijdag 12 november | vrijdag 10 december

Tijd: 9:30 – 12:00u

Locatie: MCSI – Gebouw 88

Coronatoegangsbewijs: niet nodig

Ja, ik doe graag mee aan een van de Mastermind-sessies!

 

 

Deze datum heeft mijn voorkeur
dit veld niet invullen s.v.p.

Datum:

12 november 2021

Lokatie:

Gebouw88