Menu

14 februari 2019 – Inspiratiesessie Interpolis

Op 14 februari 2019 organiseren we weer onze jaarlijkse drukbezochte Inspiratiesessie bij onze samenwerkingspartner Interpolis.

Deze avond staat in het teken van geïnspireerd raken en actief netwerken en we hebben weer een boeiend programma samengesteld.

19.00 uur – Ontvangst

19.30 uur – Start bijeenkomst
Na het openingswoord door het bestuur en de gebruikelijke aandacht voor nieuwe JOST-leden neemt onze gastheer Interpolis ons mee in de boeiende wereld van ondernemersrisico’s.

20.10 uur – Gerard te Vaanhold, Consultant en Coach Online Marketing neemt ons mee in de boeiende wereld van de geheimen van Google en Facebook en andere grote online platformen. Wat zijn trends & ontwikkelingen en hoe maak je daar als ondernemer nu slim gebruik van?

21.00 uur – Actief netwerken op de Marktplaats onder het genot van een drankje.
Ontdek hoe de andere deelnemers aan de Inspiratiesessie jouw bedrijf vooruit kunnen helpen én maak zichtbaar hoe jij anderen weer tot hulp kunt zijn. Wees niet verbaasd als je na afloop van de Inspiratiesessie met nieuwe leads, klanten en inzichten naar huis gaat!

22.15 uur – Afsluiting

Wil je de Inspiratiesessie niet missen? Meld je dan hieronder aan. Deze JOST-activiteit staat ook open voor niet-JOST-leden dus meld je gerust aan als de opzet van de avond je aanspreekt of als je een keer met ons wil kennismaken.

Datum:

14 februari 2019

Lokatie:

Interpolis, Spoorlaan 298 Tilburg