Menu

15 februari 2017: JOST Netwerkdiner Eten & Delen

Eten en Delen

Dat is het thema van deze avond: eten en delen!

JOST organiseert alweer voor de 3e keer een netwerkdiner waarin JOST-leden en andere ondernemers elkaar op een laagdrempelige en culinaire manier beter leren kennen. En samen onderzoeken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Het concept

Onder het genot van een 3-gangendiner ga je aan de hand van een vaste structuur met elkaar netwerken. Bij iedere gang wissel je van tafel en dus van gesprekspartners. En aan tafel is het ook niet alleen gezellig met elkaar kletsen en maar zien wat er ontstaat maar voer je aan de hand van een nuttige en beproefde manier het gesprek met elkaar. Zodat je aan het einde van de avond met waardevolle nieuwe contacten én mogelijk zelfs wel leads naar huis gaat. Want dat is wat we je gunnen!

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 15 februari 2017

Waar: Duvelhok, Sint Josephstraat 133 in Tilburg

Hoe laat: Om 18.30 uur staat de deur open en om 19.00 uur gaan we aan tafel. We verwachten om 21.30 uur klaar te zijn met dineren. Voor wie dan nog graag door wil met netwerken, is daar uiteraard alle gelegenheid voor!

Eigen bijdrage: leden € 17,50; introducees betalen € 25,–. Graag vooraf betalen. Zodra we je betaling binnen hebben, is je plaats aan tafel zeker. Uiteraard krijg je een factuur die je voor je boekhouding kunt gebruiken. Je ontvangt de factuur vlak nadat je je hebt aangemeld voor het netwerkdiner.

button

Datum:

15 februari 2017

Lokatie:

Duvelhok, Sint Josephstraat 133 in Tilburg