Menu

4 juli 2019 – Zomerexcursie met Grieks buffet

Kom op 4 juli aanstaande samen met andere JOST-leden de zomer inluiden!

Volgens een goed JOST-gebruik luiden wij het zomerreces in met een mooie activiteit in het centrum van Tilburg.
Aansluitend zullen wij samen proosten op een fijne zomer tijdens de zomerborrel met een aangekleed Zomers Grieks Buffet.

Voor het middagprogramma verzamelen wij om 17:00 uur bij Happy Italy (centrum Tilburg). Daar zal een activiteit van ongeveer 1 ½  uur gaan plaatsvinden.

Wij vervolgen het programma bij Zorba (Grieks restaurant St. Josephstraat 128). De JOST-leden en eigenaren Athanasia en Kiki zijn eind februari gestart en zijn in de voetsporen van welbekende vader gestapt. We mogen gebruik maken van het mooie buitenterras (en bij slecht weer het restaurant op de benedenverdieping).

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en om hun mooie locatie te bekijken voordat wij samen van het Griekse buffet gaan genieten. Dit wil jij niet missen, dus meld je snel hier aan voor weer een toffe en inspirerende JOST-activiteit!

Zoals gebruikelijk vragen wij ook dit jaar een (kleine) bijdrage voor deze activiteit. De bijdrage is 10 Euro per persoon. Na aanmelding zul jij hiervoor een factuur ontvangen.

Praktische informatie:

Datum: woensdag 4 juli 2019

Locatie1: 17:00 Heuvelstraat 126 (Happy Italy)- activiteit

Locatie 2: 19:00 Zorba (St. Josephstraat 128)Tilburg – borrel en buffet

We zien je graag 4 juli aanstaande dus meld je aan en tot dan!

Zomerse groet van het organisatiecommittee Jakob, Frank en Jörgen

Datum:

4 juli 2019

Lokatie:

Happy Italy | Zorba