Menu

De Wie Weet Wat Show & Netwerkborrel – 26 november 2020

Let op: In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus is nog niet duidelijk of we deze activiteit daadwerkelijk in 2020 zullen organiseren. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte via deze website en onze nieuwsbrief.

JOST is een ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen. Wij faciliteren heel graag die ontmoetingen en geven ze daar waar kan een inhoudelijke touch.

Met dat in gedachte organiseren we op 26 november 2020 de Wie Weet Wat Show.

Want hoe goed ken jij de leden van de Jost? Weet jij bij wie je moet aankloppen voor kennis over marketing of over HRM-zaken? Wie kan je goed helpen met financiële kwesties? Of wie is er een topper in sales?

Tijdens deze avond kom je dit allemaal te weten en nog veel meer. Het is een informele, laagdrempelige en actieve manier om je mede JOST- leden eens op een andere manier te leren kennen. En het biedt een mooie kans om jezelf en je bedrijf bij je JOST-collega’s onder de aandacht te brengen.

Wat deze avond een extra schwung geeft, is dat er leuke prijzen te winnen zijn.

Uiteraard is er naderhand nog volop tijd voor een gezellige netwerkborrel waarin je door kunt praten over de eerder gedane ontdekkingen.

Dus meld je hieronder aan en we zien je graag tijdens de Wie Weet Wat Show.

Praktische informatie

Datum: donderdag 26 november 2020

Tijd: ontvangst 19.30 uur | aanvang show 20.00 uur | aanvang netwerkborrel 21.30 uur | einde 23.00 uur

Locatie: Tilburg Centrum (nog nader te bepalen)

Goed om te weten: als je je aanmeldt, dan geldt onze no-show-regeling. Je leest er hier meer over.

Datum:

26 november 2020

Lokatie:

Tilburg Centrum