Menu

24 oktober 2019: Ondernemersboulevard by JOST

Op 24 oktober 2019 organiseert de JOST van 16.30 tot 21.00 uur de 2e editie van de Ondernemersboulevard, een inspirerend en sprankelend ondernemersevent.

Bedoeld voor iedere (startende) ondernemer die zijn bedrijf goed van start wil laten gaan of zijn bedrijf fit en gezond wil houden.

Zo vind/krijg je:

  • informatie over alles wat er geregeld moet worden bij het runnen/opstarten van een bedrijf;
  • delen van kennis op allerlei terreinen van het ondernemen, inclusief wat er nodig is om je bedrijf fit en gezond te houden;
  • gecoacht te worden door businesscoaches;
  • mogelijkheden om andere collega-starters en reeds gevestigde ondernemers te ontmoeten en daarbij allerlei praktische tips en adviezen te krijgen en ervaringen uit te wisselen.

Het resultaat is dat je met veel antwoorden, inspiratie en nieuwe contacten de deur uit gaat. En dat je zelfs antwoorden hebt gekregen op vragen waar je je niet eens van bewust was.

Dus paradeer over de Ondernemers Boulevard by JOST en laat je inspireren, informeren en motiveren.

De boulevard strekt zich uit in de Spoorzone, Station88.

Verplaats je van de ene hotspot naar de andere, waar professionals jou op weg helpen alles uit jouw (startende) onderneming te halen.

Van één op één speeddaten met een businesscoach, in groepsverband een interactieve kennissessie naar keuze volgen tot van een drankje tijdens het netwerken of aan een van je bezoeken aan de vele hotspots.

De Ondernemers Boulevard by Jost has it all!

Tickets kopen voor dit bijzondere, unieke event of op zoek naar meer informatie?

Ga dan naar www.ondernemersboulevard.nl en meld je aan!

Datum:

24 oktober 2019

Lokatie:

Station 88 in de Spoorzone, Tilburg