Menu

Berucht Project

In opdracht van woningcorporatie, projectontwikkelaar, zorgaanbieder, universiteit, hogeschool, woonbemiddelaar of (woon)hotel zorgt Berucht Project voor een gestructureerd verloop van elk woonproject.

Per project kan er bepaald worden welke rol er door Berucht Project ingevuld wordt. Van projectmanagement, advies bij een aanbestedingsprocedure, concept- of productontwikkeling tot de volledige organisatie van het project inclusief leveren van goederen en stoffering, planning en montage.

Dankzij een netwerk van ervaren specialisten, kunnen zaken als styling, coördinatie, (maatwerk) meubilair, stoffering en montage exact op het gewenste moment in het project ingezet worden. Uiteraard wordt er gezorgd voor een soepele samenwerking tussen de disciplines en wordt er toegezien op de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten.

Berucht Project kan het volledige traject van ontwerp en advies tot levering van stoffering, meubels en montage verzorgen. Het is ook mogelijk om Berucht Project in te schakelen voor de coördinatie van een interieurproject waarbij de producten bij derden betrokken worden.

Algemene Contactgegevens

Berucht Project

Clercxstraat 16
5017 EB Tilburg

www.berucht.eu

Contactpersoon

Niels van der Burgt

Eigenaar

06 – 50 22 29 48

niels@beruchtproject.eu