Menu

Bureau Horeca

  • U wilt een gezonde bedrijfsvoering voor uw horecabedrijf? Wij begeleiden u daarbij en geven u deskundig advies.
  • U heeft horeca-advies nodig bij belangrijke beslissingen? Wij bespreken en berekenen samen met u de mogelijkheden.
  • U wilt weten of u de juiste marges haalt? Of u uw brutomarge kunt verbeteren? Wij houden u een kritische spiegel voor, zodat uw rendement optimaal is.
  • U zoekt ondersteuning voor uw administratie en boekhouding? Of geeft u die taken zelfs liever volledig uit handen? Wij nemen ze van uw over. Uw financiële resultaten bespreken wij maandelijks met u in heldere taal.
  • U hebt plannen een eigen horecabedrijf te starten? Samen met u bespreken we hoe u uw wensen en ideeën waar kunt maken. Wij helpen u bij het schrijven van uw ondernemingsplan. Want dat is de start van een droom die werkelijkheid wordt.

Ons doel is effectief ondernemerschap. Zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!  Wij spreken de taal van de ondernemer en weten wat er leeft in de horecabranche. Persoonlijk en betrokken horeca-advies. Eerlijk en deskundige begeleiding. Dat is waar wij voor staan!

Horeca is topsport en wij zijn graag uw coach! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de menukaart van Bureau Horeca. Het eerste rondje is van ons!

Algemene Contactgegevens

Postadres:
Postbus 61
5080 AB Hilvarenbeek

Bezoekadres:
Vrijthof 11
5081 CA Hilvarenbeek

www.bureauhoreca.nl

Contactpersoon

Roel Netten

Eigenaar / Adviseur

roel@bureauhoreca.nl

06 – 55 37 59 85