Menu

DeKleineOndernemersCoach

Ondernemerscoaching

Met DeKleineOndernemersCoach help ik Kleine Ondernemers en Starters die in en om Tilburg wonen of werken en die de ambitie hebben om zichzelf en hun bedrijf (verder) te ontwikkelen. Coaching door persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Hierbij maak ik onder meer gebruik van de ervaring die ik als ondernemer eerder (2002-2010) heb opgedaan, mijn werkervaring in loondienst in, met en voor besturen van organisaties en de opleidingen die ik heb gevolgd.

In een intakegesprek bespreken we de belemmeringen die jij op je pad als ondernemer in jouw bedrijf of persoonlijke groei ervaart. Afhankelijk van je vraag en het zwaartepunt van de coaching stel ik een traject voor. Ik help je bij de analyse van je huidige situatie en een schets van jouw lange termijnvisie. Vervolgens help ik je bij het opstellen van je (groei)doelstellingen en het maken van een plan van aanpak. Regelmatig evalueren we de voortgang en kun je waar nodig bijsturen.

Ik bied je een veilige omgeving waarin je informatie vertrouwelijk kunt delen en zorg ervoor dat je je oorspronkelijke motieven om voor jezelf te beginnen niet uit het oog verliest. In het coachtraject betrek ik bewust ook de verhouding leven en werken. Zo kunnen we samen bekijken hoe je het meeste uit jouw leven als ondernemer kunt halen.

Je mag van mij verwachten dat ik rollen als motivator, sparringpartner, inspirator, hulplijn en stok achter de deur inneem. Ik breng nieuwe perspectieven, ik help bij het maken van keuzes en ik houd je een spiegeltje voor.

Jouw bijdrage is toewijding en motivatie.

Jij staat aan het roer, ik help je bij het uitzetten van je koers.

Mastermind groepen

DeKleineOndernemersCoach organiseert en host Mastermind groepen in en om Tilburg.

In de Mastermind groepen breng ik 5 tot 8 gelijkgestemde ondernemers bij elkaar. Ondernemers met gelijkwaardige doelen en ambities, op een vergelijkbaar punt in de ontwikkeling van zichzelf of hun bedrijf en werkzaam in verschillende vakgebieden. In periodieke bijeenkomsten bespreken de leden met elkaar wat hen bezig houdt: wat speelt er, wat willen ze bereiken of ontwikkelen. Ze leren van elkaars ervaringen, wisselen kennis, kunde en netwerk met elkaar uit en reflecteren op ieders behaalde resultaat en voortgang.

Neem vrijblijvend contact met me op als je graag meer wilt weten over Ondernemerscoaching of Mastermind groepen. Of spreek me aan bij de eerstvolgende netwerkbijeenkomst van de JOST.

Tot snel!

Algemene Contactgegevens

Contactpersoon

Sandy van Hees

Eigenaar

sandy@dekleineondernemerscoach.nl

06- 13 46 33 58