Menu

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot kun je sinds medio 2019 vinden op het Besterdplein in Tilburg, waar Denise Hellmig van haar passie haar onderneming heeft gemaakt. Voor vers bereidde afhaalmaaltijden, smakelijke lunches, cadeaus & delicatessen ben je hier aan het juiste adres! 

Als je het authentieke pandje binnenkomt, vind je smaakvolle producten van top kwaliteit. Van wijnen en balsamico’s tot chocolade truffels en cannoli’s. Heerlijk voor jezelf of om een ander te verrassen met een origineel cadeau!

In de vitrine staan de verse maaltijden, die Denise in de open keuken bereid. Tijdens het winkelen hoor je verse kruidenmengels gemixt worden en ruik je heerlijke geuren uit de oven komen. De gerechten komen uit alle landen, van een lasagne bolognese tot een Indiase ‘butter chicken’. Denise noemt ze lekker, gezond en voor ieder wat wils.

Ook om het assortiment kazen & charcuterie kun je niet heen. Producten met een verhaal, waarbij Denise graag samenwerkt met lokale leveranciers. Heerlijk voor op een vers belegde baguette of om lekker mee naar huis te nemen.

Geen zin om te koken of wil je anderen verrassen met een smaakvolle maaltijd of heerlijke borrelplank? Eetwinkel Verzot denkt graag met je mee! Ook voor bedrijfslunches en relatiegeschenken kun je bij Denise terecht, naar jouw persoonlijke wensen samengesteld. 

 

Algemene Contactgegevens

www.eetwinkelverzot.nl

Besterdplein 30
5014 HP Tilburg

Contactpersoon

Denise Hellmig

Eigenaresse

info@eetwinkelverzot.nl

013 – 822 43 67