Menu

Erik Dukker fotografie

Je maakt je bedrijf echt zichtbaar met mooie foto’s die laten zien zoals het is. Zo zijn de verhalen van je bedrijf duidelijker en geloofwaardig. Ook is je bedrijf meteen herkenbaar voor klanten en nieuwe collega’s.

Ik maak gevarieerde, kleurrijke en creatieve foto’s die aandacht trekken op social media, je website en print. De journalistieke bedrijfsreportages zijn meer dan alleen mooie portretten. Ze vertellen ook je verhalen door ook de omgeving en de producten / diensten te laten zien. Ik ben geïnteresseerd en vriendelijk. Door dat in combinatie met mijn manier van werken komen mensen als mooi zichzelf op de foto.

80% minder poseren
Door foto’s van je verhalen te maken in de setting waarin je werkt of je klanten ontmoet is het meteen vertrouwder, echt en relaxt. Je laat zien hoe je werkt of vertelt daar over en ik maak dan foto’s op de mooie momenten. Dat doe ik trouwens ook graag bij een event of andere bijeenkomsten.

Ook websites?
Ja, ik beheer een aantal websites en daarnaast bouw ik websites waarbij foto’s een hoofdrol spelen. Daarbij werk ik met moderne tools en technieken om de verhalen van je bedrijf te vertellen en natuurlijk te laten zien. Zo kan ik (kosten) effectief een snelle, mooie en veilige website maken die je voor een groot deel zelf kan beheren / up to date kan houden. Ik help je met je boodschap te structureren en marketing gericht te maken.

Algemene Contactgegevens

Contactpersoon

Erik Dukker

Fotograaf en Webbouwer

erikdukker.nl

erik.dukker@gmail.com

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken