Menu

Faneri

Als business coach ondersteun ik ondernemers bij de transitie van traditioneel zakendoen naar nieuwe -digitale-  vormen van zakendoen: uiteraard alle vormen van online marketing, e-business, e-learning, e-publishing of e-commerce. Maar ook het implementeren van nieuwe business modellen, nieuwe verdienmodellen of nieuwe samenwerkingsvormen horen daarbij. Ofwel: Digitale Transformatie.

Ik ben als ondernemerscoach verbonden aan de Smart Group www.smartgroup.nl. Hier begeleid ik startende ondernemers naar succesvol (online) ondernemerschap. Daarnaast werk ik als stagebegeleider bij Fontys. Ook verzorg ik mijn eigen trainingen en presentaties, zoals in 2019 bij een JOST inspiratiesessie en in 2020 een kennissessie.

De naam Faneri verwijst naar de oorsprong van mijn familienaam. In het Hoogduits is dit het woord voor vaandrig of vaandeldrager, ooit de basis voor mijn achternaam. En het klinkt ook nog eens fraai in het Italiaans, dat past goed bij mijn voorliefde voor Italie. Oh ja, in het Grieks betekent Faneri ‘’evident’’, dat is wel duidelijk toch?

Dat vaandeldragen kun je ook figuurlijk op mij van toepassing laten zijn. Ik hou van vooroplopen, uitdagingen, verandering, beweging en vooral resultaten bereiken en deel graag mijn visie: met open vizier!

Algemene Contactgegevens

Zilverschoon 46

5052 WK

www.faneri.nl

Contactpersoon

Gerard te Vaanhold

Businesscoach

Mail: 06 – 22 97 20 24

Mail: gerard.te.vaanhold@faneri.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken