Menu

Fotografie met een verhaal

Je eigen persoonlijke beeldbank

Om je te onderscheiden als (online) ondernemer is het goed jezelf te laten zien. Door het gebruik van persoonlijke foto’s van jou en je bedrijf, laat je zien wie je bent. En waarom je doet wat je doet.

Door jezelf werkelijk te laten zien, leren mensen je kennen en zijn ze eerder bereid zaken met je te doen. Hoe gaaf is dat?

Als fotograaf vertel ik jouw verhaal in sfeervolle beelden. En ondersteun je met vele tips vanuit marketing oogpunt. Zodat je de klanten aantrekt waar je energie van krijgt. En je met nog meer plezier werkt en je doelstellingen haalt.

In mijn fotografie ga ik op zoek naar jouw persoonlijke verhaal, waarom je doet wat je doet. En vertaal dit naar je eigen, persoonlijke beeldbank. De foto’s in deze beeldbank zijn uniek en persoonlijk, doordat jij en je bedrijf de hoofdpersoon zijn. En nee, daarvoor hoef je echt niet op elke foto zelf te staan!

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Ben je nu al nieuwsgierig? Kijk dan alvast op mijn website www.fotografiemeteenverhaal.nl

 

Algemene Contactgegevens

De verhalenverteller in beeld

www.fotografiemeteenverhaal.nl

Contactpersoon

Mirjam van Helvoort

Fotograaf

info@fotografiemeteenverhaal.nl

06 – 22 10 40 60

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken