Menu

HalloLex!

Online juridische dienstverlening voor starters. Via een webshop faciliteren wij startende bedrijven en het kleinbedrijf met gepaste contracten en overeenkomsten om juridische geschillen te voorkomen. Daar de juridische wereld gericht is op het verhelpen van problemen, heb je als bedrijf of ondernemer geen keuze meer wanneer er zich een geschil voordoet en moet je juridisch advies inwinnen tegen de hoofdprijs. Wij vinden dat dat anders moet én kan!

Meet Lex!

Lex is je persoonlijke juridisch adviseur die ervoor zorgt dat jouw bedrijf te allen tijden er op juridisch vlak goed bij staat en jij je focus kan houden op dat wat écht belangrijk is. Niks zo fijn als Lex die even met je meekijkt, daarom is het voor familieleden van Lex mogelijk om voor algemene juridische vragen of over contracten online contact op te nemen met Lex of simpelweg even te bellen! Zo heb je altijd jouw juridisch adviseur bij de hand en is een oplossing altijd binnen handbereik! Handig toch?

Door essentiële rechtshulp online en tegen lage prijzen aan te bieden werken wij aan een meer transparante en bovenal toegankelijkere juridische dienstverlening. Overzichtelijke en lage kosten, een adequate oplossing en altijd in begrijpelijk Nederlands taalgebruik, dat is de service van Lex!

Algemene Contactgegevens

013-203 20 25

Professor de Moorplein 521

5037 DR in Tilburg

www.hallolex.nl

 

Contactpersoon

Bas van der Werf

Directeur

Email: bas@hallolex.nl

Telefoon: 06 – 51 03 32 69

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken