Menu

Huisdierservice Snickers

Huisdierverzorging aan huis, daar waar het dier het meest op zijn/haar gemak is. De vakantieperiode is voor sommige huisdiereigenaren iedere keer weer een heel geregel. Niet ieder huisdier kan mee op vakantie, naar een pension of uit logeren bij familie. Deze ‘verhuizing’ kan voor het dier voor erg veel stress zorgen.
Ook is het niet vanzelfsprekend dat de buurvrouw iedere vakantie tijd heeft om voor de beestjes te zorgen. Het hele verhaal wordt nog een stukje ingewikkelder wanneer het huisdieren betreft met medicatie of gezondheidsproblemen. Er kan namelijk niet verwacht worden van de overbuurman dat deze persoon medicijnen correct kan toedienen, gezondheidsproblemen op tijd kan signaleren en ook weet hoe te handelen wanneer het mis is.
Daar bied ik een oplossing voor met Huisdierservice Snickers, met mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente en vele persoonlijke ervaringen met veel verschillende huisdieren beschik ik over de kennis en kunde om de huisdieren van de juiste zorg te kunnen voorzien.

Ontzorgen

Door een persoonlijke aanpak en het bieden van zorg op maat ontzorg ik huisdiereigenaren, zodat zij zonder zorgen op vakantie of een dagje weg kunnen terwijl hun geliefde huisdieren gewoon thuis in hun vertrouwde omgeving worden verzorgd.
Het is voor mij een kleine moeite om regelmatig een update te sturen over de situatie thuis, een verhaaltje en een fotootje wordt altijd zeer gewaardeerd.
Een bijkomend voordeel voor de klant is dat het op deze manier ook lijkt alsof er gewoon iemand thuis is, minder inbraak gevoelig dus.

Overige diensten

Naast de dagelijkse verzorging tijdens vakanties kan Huisdierservice Snickers ook ingeschakeld worden voor individuele hondenuitlaat, vachtverzorging, nageltjes knippen en advies. Ook dit gebeurt gewoon bij de klant aan huis.

 

Algemene Contactgegevens

Contactpersoon

Madelon Elderkamp

info@huisdierservicesnickers.nl

06-57584372

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken