Menu

KernCreatie

Mensen vormen de kern van de organisatie en hun persoonlijke kracht vormt de grootste bron voor groei, betrokkenheid en werkgeluk. Daarom zet Meike medewerkers in hun kracht en brengt ze in beweging naar betere prestaties, grotere betrokkenheid en meer werkplezier. Door coachsessies gericht op het versterken van persoonlijke kracht, kunnen medewerkers proactief aan de slag met hun eigen ontwikkeling en krijgen ze het gevoel dat zij én hun werk ertoe doen! Dit draagt bij aan de groei, het verandervermogen en het succes van de organisatie.

Met een brede ervaring en mensgerichte aanpak denkt Meike bij elke uitdaging in kansen en mogelijkheden. Het begint met mensen in hun kracht zetten. Vanuit hun diepgewortelde motivatie waarom ze werken. Haar energie groeit als zij anderen ziet groeien, daarom vind ze het mooi om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.
Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie, betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit in een veranderende omgeving.
Het volledige aanbod van KernCreatie is te vinden op de website: www.kerncreatie.com.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer informatie of een kop koffie. Een bericht sturen via LinkedIn mag ook. Tot snel!

Algemene Contactgegevens

Contactpersoon

Meike Schreurs

Coach & Trainer

E: meike@kerncreatie.com

M: 06-45 35 68 83

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken