Menu

Menta Physics

Mijn naam is Martijn van Straaten, Personal Trainer en Lifestyle coach. Na zeven jaar te hebben gewerkt in een fysiotherapie praktijk als trainer, coach, sportmasseur en conditie herstel trainer ben ik in augustus 2017 gestart met Menta Physics.

Met Menta Physics train en coach ik mensen die fit willen zijn en gezond willen leven. Eén van de meest voorkomende doelen van mijn huidige klanten zijn afvallen en sterker worden. Mijn persoonlijke doel is om de klant zodanig te coachen op het gebied van training en voeding dat zij na een periode van ongeveer drie maanden weten wat ze moeten doen zodat ze niet terug te vallen in de oude gewoontes. Dit doe ik door o.a. online training en voedingsbegeleiding als naast de fysieke personal training en voedingsbijeenkomsten.

Naast Personal Training en voedingsadvies geef ik ook nog Bootcamp trainingen, Small group trainingen, bedrijfsfitness en workshops omtrent lifestyle. Ben je nieuwsgierig naar hoe ik werk en wat ik nog meer doe? Spreek me dan gewoon aan of bel me eens op. Neem ook eens een kijkje op www.mentaphysics.com of stuur een mail naar info@mentaphysics.nl

Algemene Contactgegevens

Molenbochtplein 33

5014 EJ Tilburg

www.mentaphysics.com

Contactpersoon

Martijn van Straaten

Eigenaar

06 – 30 98 95 84

info@mentaphysics.nl