Menu

Moor Communicatie

Hoi, ik ben Maartje Bertens en als communicatiestrateeg haal ik het beste in jou en jouw onderneming naar boven op communicatiegebied. Op naar meer plezier, meer eenvoud en meer effect. Zodat jij kunt groeien als mens, als ondernemer en als bedrijf!

Ik werp me graag op als jouw trainer, adviseur, sparringpartner, stok-achter-de-deur, inspirator en coach. Mijn aanpak is vlot, creatief en met gevoel voor humor.  In mijn werk put ik uit mijn achtergrond (communicatiewetenschappen) en mijn kennis van het communicatievak (15 jaar) en ondernemerschap (10 jaar).

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
👉Op www.moorcommunicatie.nl/strategie ontdek je hoe je in één ochtend flinke stappen kunt zetten richting de realisatie van jouw idee.
👉Op www.moorcommunicatie.nl/groepsprogramma lees je alles over mijn groepsprogramma. In dit inspirerende groepsprogramma leer jij (in een groep gelijkgestemde ondernemers) hoe jij jouw kwaliteiten als ondernemer optimaal inzet en welke stappen jij kunt zetten op communicatiegebied om te groeien als mens, als ondernemer en als bedrijf.
👉 Via het contactformulier (www.moorcommunicatie.nl/contact) vraag je eenvoudig een kennismakingsgesprek aan. Natuurlijk leer ik je ook graag kennen tijdens een event van de JOST 🙂

Tip: zijn we al gelinkt? Voeg me toe op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/maartjebertens/

Algemene Contactgegevens

Marijkestraat 2
5051 NJ Goirle

www.moorcommunicatie.nl

 

Contactpersoon

Maartje Bertens

Communicatiestrateeg

06-44 11 90 12

Maartje@moorcommunicatie.nl

 

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken