Menu

Pro-Support

Vanuit Pro-Support NLD B.V. worden bedrijven Professioneel ondersteund op het gebied van Projecten, Processen en Productie-optimalisatie. Voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie en energietechniek.

Momenteel wordt er veel ondersteuning geleverd in de technische begeleiding ter realisatie van biomassa verbrandingsketels voor thermische energie op industriële schaal. Dit zijn veelal gesubsidieerde projecten vanuit een SDE+ regeling om het gasverbruik in Nederland te reduceren. Pro-Support NLD ondersteund klanten door de volledige technische specificatie en projectrealisatie uit te voeren. Veelal bij klanten in Nederland en met name in de glastuinbouw.

Naast de energie technische projecten worden OEM’ers in de voedingsmiddelen industrie ondersteund. Dit zijn veelal grote projecten met een internationaal karakter, met name gericht op de chocolade verwerkende industrie. Ondersteuning kan geboden worden op proces ontwerp, project management en compliance met de machine richtlijn voor zowel Europese als mondiale toepassing.

Een hele leuke mix die meer raakvlakken heeft dan in de eerste instantie gedacht wordt. Hopelijk kunnen er in de toekomst mooie “raakvlakken” toegevoegd worden om het pakket te verbreden.

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden die Pro-Support NLD kan bieden, ik kom graag een keer een ‘kop koffie’ drinken.

Algemene Contactgegevens

Pro-Support NLD B.V.

Hersel 4

5715PL Lierop

www.pro-support-nld.nl (website nog in de maak)

Contactpersoon

Rens van Dorst

Eigenaar

06 – 48 92 90 39

rens@pro-support-nld.nl