Menu

Strooploos

strooploos
Strooploos, zal je denken? Ja, Strooploos. Want de manier waarop onze klanten onze service ervaren is alles behalve stroperig. Korte lijntjes, altijd een reactie binnen het uur en razendsnelle doorlooptijden zodat jij snel kan handelen. Bovendien komen we altijd met meer dan één oplossing voor jouw probleem. Vanuit onze extreme klantfocus houden we jou haarscherp. Daarmee verhogen we de impact van jouw boodschap en tillen we jouw communicatie naar een hoger plan.

Dagelijks worden we continu overprikkeld door de media. Hierdoor is ons menselijk brein getraind in het blokkeren van berichten die op ons afgevuurd worden. Strooploos is een toegankelijk full service communicatiebureau die met haar dienstverlening alle onderdelen van het communicatielandschap ondervangt. Het is onze missie om jouw boodschap in dit media-bombardement tóch binnen te laten komen bij jouw doelgroep.

Bekijk hieronder per onderdeel wat full service communicatiebureau Strooploos voor jouw product, dienst of bedrijf kan betekenen.

– Copywriting: Wij zijn gecertificeerd als SEO tekstschrijvers en maken de boodschap voor je product, dienst en/of bedrijf interessant, vlot en vindbaar. Zo krijgt het de aandacht die het verdient.

– Fotografie & Video: Tekst informeert, beeld amuseert. Van event tot momentopname, wij maken beelden herinneringswaardig. Statisch of dynamisch, niets is voor ons onbekend terrein.

– Graphic & Webdesign: Een logo met bijpassende huisstijl, graphics of het bouwen en designen van een website? Niets is ons te gek. Wij maken een (online) beleving van jouw vormgeving.

– Social & Printed Media: Onze communicatiediensten strekken van het ontwikkelen van folders, flyers en posters, tot het inrichten en strategisch bijhouden van Facebook-, Instagram- en LinkedIn kanalen.

Wat onze klanten vinden…

“Dankzij Strooploos ziet de website van Het Ware Ambacht er altijd mooi en actueel uit. De realisatie ging lekker snel. In no time verdiepten de meiden zich in ons bedrijf en onze klanten. Geen wekenlange processen, maar direct doorpakken. Dat vind ik fijn. Ook onze leuke blogs zijn uit de koker van Strooploos, geschreven in onze eigen persoonlijke en informele stijl. Top!” – Eline van Muilwijk, eigenaar Het Ware Ambacht

“Puck en Priscilla hebben voor ons een bedrijfsvideo gemaakt voor de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Ze hebben dit erg goed gedaan, gedegen voorbereiding, snelle afstemming en snelle oplevering van resultaat. De film was voor ons in een keer goed, ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald in een mooie film.“ – Bregje Swinkels, Rabobank Marketing & Communicatie

Algemene Contactgegevens

Besterdring 235

5014 HK Tilburg

www.strooploos.nl

Contactpersoon

Puck Aerns – puck@strooploos.nl

Priscilla Wagensveld – puck@strooploos.nl

Eigenaresses

06 – 51 80 95 60

info@strooploos.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken