Menu

Stuur

navigatie voor je organisatie

Vanuit stuur willen we ondernemers en organisaties die vastlopen in hun groei, ambitie of uitdaging, zelf aan het stuur van hun onderneming zetten om een volgende stap te kunnen zetten.

Om ondernemers in hun kracht te zetten, zorgen we voor een stevig fundament waarin we alle basisprocessen standaardiseren. Als die goed verankerd zijn en soepel lopen, geeft je dat als ondernemer meer flexibiliteit en vrijheid. Praktisch als we zijn, werken we daar stap voor stap naar toe. Bij ons dan ook geen dikke rapporten, verslagen of beleidsplannen vol adviezen waar je op voorhand afhaakt. Daar geloven we niet in. Waar we wel voor gaan is om voor jou als ondernemer structuur en overzicht te creëren, zodat jij je kan focussen op je corebusiness!

Hoe geven we jou organisatie sturing?

Het stuur van stuur!

Logo Stuur

Wie zitten er bij stuur aan het stuur?

Stuur bestaat uit Bokie en Sanne… een ‘match made in heaven’ als het om bedrijfsprocessen gaat. Allebei brengen we onze eigen expertise in. Bokie financieel en analytisch sterk onderlegd en Sanne haar rugzak gevuld met een dijk aan ervaring op het gebied van verbetertrajecten. De een goed met cijfers en data en de ander bekijkt het proces meer vanuit de mens en het gevoel. Beiden procesdenkers in hart en nieren, die elkaar mooi en goed aanvullen. Ook op het gebied van lean, agile/scrum. Iets wat we dagelijks toepassen in ons werk bij klanten.

 

Algemene Contactgegevens

Spoorlaan 21k, 2de verdieping

5038 CB Tilburg

www.wijzijnstuur.nl

Contactpersoon

Bokie van der Linden
Procesverbeteraar

bokie@wijzijnstuur.nl

06-15076096

 

Sanne Uijtdewilligen
Procesverbeteraar

sanne@wijzijnstuur.nl

06-18806946

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken