Menu

Travel Counsellors – Kim Bosmans – van der Aa

Ik ben als franchise ondernemer aangesloten bij Travelcounsellors. Als Travel Counsellor help ik u graag om uw ideale vakantie te vinden.

We hebben wereldwijd meer dan 1500 ervaren reisadviseurs met een enorme passie voor reizen en voor het bieden van een exceptionele service. Bij Travel Counsellors kunt u dus beschikken over uw eigen “personal shopper” voor reizen! Een expert die u echt leert kennen en alles voor u kan regelen, precies zoals u het wilt.

Wat u ook zoekt, van een safari in Afrika tot een duikvakantie in Azië. Een ontbijtje in New York, cocktails op een cruiseschip of een biertje op de camping. Laat mij alle details voor u regelen, zodat u alleen maar hoeft te genieten…

Waarom Travel Counsellors?

Voor u op maat gemaakt
Als uw persoonlijke Travel Counsellor neem ik de tijd om u echt te leren kennen, zodat elke reis perfect op uw wensen kan worden afgestemd.
Deskundig advies
Een uniek netwerk van 1500 betrokken reisprofessionals die wereldwijd kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.
Altijd beschikbaar
Uw persoonlijke Travel Counsellor staat 24/7 tot uw beschikking op een tijdstip wanneer het u schikt
Financiële bescherming
Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.
Tevreden klanten
Ik ben gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van mijn klanten zal overtreffen. Met een klanttevredenheid van ruim 90% scoort Travel Counsellors als bedrijf hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.

Algemene Contactgegevens

van de Coulsterstraat 47

5021 BK Tilburg

www.travelcounsellors.nl/kim.bosmans

 

 

Contactpersoon

Kim Bosmans – van der Aa

Travel Counsellor

06-49 33 61 51

kim.bosmans@travelcounsellors.nl