Menu

Vooruitzenden

Uitzenden – Werving & Selectie – Payroll services

Werk waar je blij van wordt

Ooit heeft hij het geprobeerd: werken voor een baas. Twee weken lang. Toen al bleek dat het niets voor hem was. En dus ging Carlos Willems zelf aan de slag, als ondernemer. Eerst in de evenementenorganisatie en beveiliging, een jaar geleden kwam daar Vooruitzenden.nl bij. Het bedrijf maakte een vliegende start, maar de ambities zijn nog veel groter.

Niet uitzenden, maar matchen
Willems begon zijn nieuwe bedrijf, een uitzendorganisatie, omdat de markt erom vroeg. “In mijn omgeving zag ik steeds meer mensen die via de bestaande bureaus niet aan het werk kwamen”, vertelt hij. “Met Vooruitzenden.nl richten we ons daarom op vier doelgroepen die steeds buiten de boot dreigen te vallen: 50-plussers, nieuwe Nederlanders, mindervaliden en vervroegde schoolverlaters. We doen niet zozeer aan uitzenden, maar aan matchen Daarom besteden we vooral veel tijd en aandacht aan het leren kennen van onze mensen en daarbij kijken we verder dan hun cv. Wat kunnen ze? Wat willen ze? Dat werkt. We hebben al zo veel bereikt, maar we zijn er nog lang niet.”

Hard werken, gezond leven
Carlos’ doel is om binnen drie jaar een stabiele, solide uitzendorganisatie te hebben. Uitbreidingsplannen heeft hij ook. “We willen snel groeien”, stelt hij. De 10 jaar ervaring die hij inmiddels heeft als ondernemer komt hem daarbij goed van pas: “Ik neem nu andere beslissingen, ik heb geleerd van het verleden.” Verder is het vooral hard werken en, vaak zelfs in het weekend, lange dagen maken. Die beginnen voor Willems meestal om half 6, met de sportschool als eerste stop. “In principe ga ik dagelijks, want ik vind het belangrijk om fit te blijven. Door iedere dag naar de sportschool te gaan, krijg ik de energie die nodig is om die lange dagen te maken. Ga ik een paar dagen niet, dan merk ik dat meteen. Daarnaast eet ik gezond.”

Voldoening en blije mensen                                                                                                                                      “Voor mij eindigt mijn werk niet met kantoorsluitingstijd. Als ik ’s avonds ergens een vacature tegenkom, moet ik dat gewoon even aan de rest van het team laten weten” en stuur ik weer een app. Die gedrevenheid heeft een reden. “Ik vind het gevoel dat we resultaat boeken en het feit dat we mensen blij maken heerlijk. Dat ze wat eerder naar kantoor komen om nog even een praatje met ons te maken, daar geniet ik van. Er komen hier mensen binnen die alle motivatie verloren hebben omdat het steeds maar niet lukt om passend werk te vinden. Als je dan de oprechte blijdschap ziet als het wél lukt; dat is de mooiste beloning die er is.”

Algemene Contactgegevens

Vooruitzenden.nl BV

Ringbaan-Noord 54

5046 AC Tilburg

Tel: 013-7852685

www.vooruitzenden.nl

 

Contactpersoon

Carlos Willems

Directeur / Eigenaar

carlos@vooruitzenden.nl

06-26695202

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken