Menu

15. Kom masterminden met collega’s – 10 december 2021

Herken je dit? Je hebt een idee, een gouden kans om meer omzet uit je bedrijf te kunnen halen. Grijp jij die kans met beide handen aan en zie je wel waar het schip strandt? Of twijfel je en wil je met een collega-ondernemer daarover van gedachten wisselen? Of loop tegen een andere uitdaging aan binnen je onderneming?

De meeste leden binnen ons ondernemersnetwerk zijn 1-pitters. Dit betekent dat ze vaak alleen staan in het nemen van hun zakelijke beslissingen. Bij dit soort vragen is het fijn om samen met je collega-ondernemers van gedachten te wisselen.

Binnen JOST bestaat al langer de wens om in kleine groepen meer diepgang te vinden in ‘alledaagse’ ondernemersuitdagingen. Tijdens enkele online Mastermind sessies eerder dit jaar ontstond het idee om dit ook offline te gaan doen.

Een Mastermind is een bijeenkomst van gelijkgestemden die samenkomen om elkaar verder te helpen met vragen en issues die bij de deelnemers leven. In het geval van JOST willen we onze leden graag de gelegenheid geven om hulp, tips en adviezen te krijgen op ondernemersvragen. In de breedste zin van het woord.

De bijeenkomst verloopt onder leiding van een Mastermindleider via een vaste structuur en er kunnen maximaal 5 ondernemers deelnemen.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 10 december

Tijdstip: 9:30u – 12:00u

Locatie: MCSI – Gebouw 88

Coronatoegangsbewijs: niet nodig

 

Ja, ik doe graag mee aan de Mastermindsessies op 10 december

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Datum:

10 december 2021

Lokatie:

Gebouw88 - Spoorzone

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken