Menu

JOST bestaat mede door gulle donaties van sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen.

Rabobankrabobank

De Rabobank had al langer interesse om de banden met de Tilburgse ondernemersvereniging JOST aan te halen. Wij zijn er trots op om met zo’n belangrijke speler samen te mogen werken.

“Startende ondernemers vormen een speerpunt van de zakelijke tak van Rabobank Tilburg. De JOST is een vereniging voor iedereen die vijf jaar of korter een onderneming heeft. Voor ons vormt dit een prachtige mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij de begeleiding van startende en groeiende ondernemingen en dit netwerk open te stellen aan onze klanten.”

 

2md_logo

2manydots helpt ondernemers om online succes te creëren. Gespecialiseerd in WordPress-websites, verzorgt dit full-service internetmarketingbureau makkelijk te onderhouden websites die scoren bij jouw doelgroep. Mede dankzij JOST is 2manydots uitgegroeid tot één van de drie grootste WordPress-specialisten van Nederland.

Q-PROMOTIONS

Gemeente_Tilburg

Sponsorprogramma JOST

JOST Sponsor worden
Wil je ook sponsor worden van de JOST en daarmee startende ondernemingen in de regio Tilburg bereiken? Dat kan! Informeer via info@jost.nl naar de sponsormogelijkheden. We vertellen je er graag meer over.

Waarom sponsor worden?
De belangrijkste taak van JOST is om een ontmoetingsplaats te zijn voor jonge ondernemingen. Onderling contact leggen en kennis overdragen staat centraal. JOST kijkt hierbij in de eerste plaats naar dat wat leden willen weten: welke vragen spelen er? Tegelijkertijd biedt JOST op deze manier een podium aan sponsoren om hun kennis en expertise over te dragen.

Zichtbaarheid
Via JOST bereik je de doelgroep van startende ondernemers en ondernemers in ontwikkeling. Via een thema-avond zorg je dat je ‘top of mind’ bent. Zo weten leden je snel te vinden.

JOST biedt een platform waar leden vaak in aanraking komen met jou, je beeldmerk, je organisatie en je aanbod. Zo tonen we een positief imago rondom jou en je business. Zichtbaarheid en branding zijn belangrijk. Met het sponsorprogramma van JOST werk je hier volop aan.

Je bent op verschillende manieren zichtbaar:

Een vernoeming op de website en korte begeleidende tekst;
Vermelding in onze digitale nieuwsbrief;
Kosteloze deelname aan alle JOST-activiteiten;
Vermelding op alle JOST-displays zoals banners en eventuele advertenties;
Hebben wij je aandacht? Wil je meer informatie over de sponsormogelijkheden of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met het secretariaat van de JOST.

Vrienden van JOST
Er zijn leden en bedrijven die JOST een warm hart toedragen en wat extra’s willen doen voor onze vereniging. Iets waar we erg blij mee zijn! Wil je zelf ‘vriend’ worden, neem dan contact met ons op. Want voor slechts 75 euro per jaar ben je al vriend van JOST.

 

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken