Menu

Lid worden

JOST biedt kennis, ervaring, een netwerk en gezelligheid. Daar tegenover staat het betalen van een jaarlijkse contributie van € 100,-. Je betaalt de contributie vooraf voor een volledig verenigingsjaar dat loopt van januari tot en met december. JOST is niet BTW-plichtig.

Een podium voor jou
Als nieuw lid krijg je de mogelijkheid je tijdens één van onze themabijeenkomsten te presenteren aan alle andere leden. Ook krijgt je bedrijf een vermelding in onze nieuwsbrief en een plekje op deze website.

Leden van de JOST

Benieuwd wie er lid is van JOST en welke leden je voor gingen? Bekijk dan gauw de ledenpagina en laat je verrassen.

Zoek en vind, verbind en creëer. Zo ontdek je de kracht van jouw JOST-netwerk!
Om te zoeken en filteren gebruik je alle informatie die je over een bedrijf weet (branche, naam, locatie, bedrijfsvorm, postcode, telefoonnummers of delen ervan, e-mailadres, website, diensten, bijzonderheden, trefwoorden, etc.).


Goed om te weten

Een lidmaatschap bij JOST loopt een volledig kalenderjaar. Mocht je onverhoopt je lidmaatschap op willen zeggen; stuur dan vòòr 31 december van het betreffende kalenderjaar een e-mail. We bevestigen dan snel je opzegging en zullen een en ander verwerken in onze administratie. Uiteraard blijf je de rest in dat jaar gewoon van harte welkom op JOST-activiteiten en ontvang je onze informatieve nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag deel uitmaken van het JOST-netwerk!

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken