Menu

Over JOST

Wat betekent JOST voor jou?

JOST is een ontmoetingsplaats van en voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omgeving. De vereniging organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten over relevante thema’s die te maken hebben met ondernemen en verkopen. Denk aan marketing, acquisitie, communicatie, bedrijfsontwikkeling en financiën en administratie. JOST is dus een bron van kennis en ervaring. Benieuwd wat er de komende periode gepland staat? Bekijk de agenda.

Advies van collega-ondernemers

Daarnaast is JOST dé plek om andere ondernemers te ontmoeten en hen op een gezellige manier het hemd van het lijf te vragen. Bij JOST ontmoet je namelijk ondernemers die oplossingen of antwoorden hebben. Omdat ze eerder voor dezelfde uitdaging gestaan hebben of omdat het hun specialisme is. Leden helpen elkaar met advies en een luisterend oor. Ook potentiële klanten vind je bij JOST, want leden helpen leden, zo blijkt uit onderzoek.

Leden

Ondernemers in alle soorten, maten en uit alle branches voelen zich thuis bij JOST. Wie zijn er lid? Op de ledenpagina vind je alle aangesloten JOST-leden met hun bedrijfsgegevens. Sta jij er binnenkort ook tussen?

Activiteiten agenda

JOST organiseert regelmatig interactieve, interessante en gezellige bijeenkomsten. Daarbij streven we er altijd naar het nuttige met het aangename te combineren dus inspirerende inhoud die jou als ondernemer verder helpt én de mogelijkheid te netwerken onder het genot van een drankje (en soms ook een hapje).

Benieuwd wat er de komende periode gepland staat? Bekijk de hieronder de agenda, noteer de data in je eigen agenda en meld je snel aan!

Zelf presenteren
Heb jij een idee voor een activiteit of evenement? Of wil je zelf een interessante workshop of bijeenkomst verzorgen? Dat kan, JOST geeft je graag het podium!

Wat we graag in een workshop of bijeenkomst willen terugzien:

  • Je brengt jouw specialistische kennis en vaardigheden over op de deelnemers;
  • Het is laagdrempelig (bijvoorbeeld betaalbaar);
  • Een bijeenkomst duurt maximaal één avond waarbij er ook altijd ruimte is voor netwerken en informeel samenzijn;
  • Je neemt de organisatie van het inhoudelijke deel helemaal voor je eigen rekening;
  • JOST denkt graag mee over een leuke locatie;
  • Je geeft aan hoe jij je commerciële kansen gaat pakken.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust via info@jost.nl.

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken