Menu

7. Ondernemersinterview en Q&A Hallo Lex – 26 mei 2021

Wij kunnen altijd enorm genieten van succesvolle ondernemersverhalen. Gewoon omdat we het die ander gunnen, een goed verhaal altijd fijn is om naar te luisteren en natuurlijk ook omdat we stiekem hopen het gouden ondernemerselixer te vinden en zelf onze business naar grotere hoogtes te brengen.

Met dat in ons achterhoofd organiseren we 26 mei aanstaande een interview en een Q&A met Bas van der Werf, eigenaar van HalloLex.

HalloLex is een online juridische dienstverlener die maatwerk juridische documenten levert. HalloLex is onder de bezielende leiding van Bas vanaf de start in oktober 2019 in volle vaart aan de slag gegaan met het neerzetten van een zichtbare business en zijn er in korte tijd mooie mijlpalen bereikt.

Tijd om Bas eens het hemd van het lijf te vragen over zijn ondernemersreis. En als we hem dan toch in onze interview-stoel hebben ook gebruik te maken van zijn know-how over de juridische gezondheid van een bedrijf zoals AVG en overeenkomsten.

Dus meld je aan voor het online interview met Bas, raak geïnspireerd door zijn ondernemersaanpak en check tijdens de Q&A hoe het zit met de juridische gezondheid van jouw bedrijf.

Datum:

26 mei 2021

Lokatie:

Online via Zoom