Menu

ABC The Road Symposium – maandag 25 april

De Academic Business Club (ABC) is een netwerkorganisatie voor startende en gevestigde studentondernemers en studenten die de ambitie hebben om (in de toekomst) te gaan ondernemen. Het is hun missie om deze studenten te inspireren en enthousiasmeren over het ondernemerschap. JOST en ABC zijn dit jaar de mogelijkheden tot samenwerken aan het onderzoeken. Vandaar dat we dit evenement graag onder jullie aandacht willen brengen.

The Road Symposium vindt plaats op 25 April van 19:30u – 21:00u. Het evenement wordt gelivestreamed en tickets zijn gratis te bestellen via https://bit.ly/TheRoadSymposium.

Onder begeleiding van dagvoorzitter Jerre Maas zullen we de oprichters ontvangen van Ticketswap, Filling Pieces en Vedder&Vedder! Meer informatie is te vinden op https://www.theroadsymposium.nl .
Er zullen ook tientallen fysieke plekken zijn om het evenement bij te wonen. Omdat het aantal plekken beperkt is zal er geloot worden. Mensen kunnen aangeven op het inschrijfformulier of ze daar interesse in hebben.

Misschien goed om te vermelden: Het symposium is in het Engels.

Datum:

25 april 2022

Lokatie:

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken