Menu

Workshopserie ‘Ondernemersplan schrijven’ – Station 88 – woensdag 4 mei

In het begin van het jaar schreven we hier in onze agenda dat op 12 mei de Masterclass ‘Jouw Strategisch plan schrijven’ op het programma zou staan.

Vanuit de ledenenquête die we vorig jaar hebben gehouden, kwam het onderwerp ‘Je strategie bepalen in jouw onderneming’ sterk naar voren. In het kader van de kennisverdieping, willen we jou hier ook zeker aandacht bij helpen.

Bij het uitdenken van ons jaarprogramma hadden we bij dit thema Paul van Beek in gedachten om deze masterclasses te verzorgen. Hij is financierings- en bedrijfsoverdracht-adviseur bij Claassen Moolenbeek en partners.

In samenwerking met Station88 en de afdeling Ondernemerszaken van de gemeente Tilburg, geeft Paul 4 x per jaar een serie workshops, die verdeeld over drie ochtenden gegeven wordt. De titel ‘Jouw ondernemingsplan schrijven’ is misschien misleidend. De sessies gaan wel degelijk over het uitdenken van een strategie. Ook voor bestaande ondernemingen kunnen we deze serie van harte aanbeleven om je vizier weer scherp te krijgen.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Het is helaas niet mogelijk om deze serie workshops van Paul van Beek onder onze eigen JOST-vlag te organiseren. Om jou toch te helpen bij het uitdenken van een ondernemingsstrategie, willen we deze serie van harte aanbevelen.

Praktische informatie
Data: woensdag 4 mei, woensdag 18 mei en woensdag 1 juni
Tijdstip: 9.00u tot 12.30u.
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Kosten: Gratis

Datum:

4 mei 2022

Lokatie:

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken