Menu

Mastermindsessie – vrijdag 9 september

Als ondernemer loop je met een idee rond. Een gouden kans om meer omzet uit je bedrijf te kunnen halen. Grijp jij die kans met beide handen aan en zie je wel waar het schip strandt? Of twijfel je en wil je met een collega-ondernemer daarover van gedachten wisselen? Of loop tegen een andere uitdaging aan binnen je onderneming?

De meeste leden binnen ons ondernemersnetwerk zijn 1-pitters. Dit betekent dat ze vaak alleen staan in het nemen van hun zakelijke beslissingen. Bij dit soort vragen is het fijn om samen met je collega-ondernemers van gedachten te wisselen.

Een Mastermind is een bijeenkomst van gelijkgestemden die samenkomen om elkaar verder te helpen met vragen en issues die bij de deelnemers leven. In het geval van JOST willen we onze leden graag de gelegenheid geven om hulp, tips en adviezen te krijgen op ondernemersvragen. In de breedste zin van het woord.

De bijeenkomst verloopt onder leiding van een Mastermindleider via een vaste structuur en er kunnen maximaal 5 ondernemers deelnemen.

Ja, ik doe graag mee aan de Mastermindsessie van 9 september

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 9 september

Tijdstip: 9:30u – 12:00u

Locatie: MCSI – Gebouw 88

Datum:

9 september 2022

Lokatie:

Gebouw88 - MCSI

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken