Menu

Mastermind XL – donderdag 17 oktober

Ondernemen is leuk en vaak ook uitdagend! Hoe vaak heb je een idee om meer omzet uit je bedrijf te halen? Of een nieuwe doelgroep aan te boren? Of je producten en dienstverlening op de schop te gooien en te vernieuwen? Grijp jij die kans met beide handen aan en zie je wel waar het schip strandt? Pak je direct door of twijfel je? Hoe zorg je ervoor dat dit idee jouw beste idee ooit wordt?

Dit soort momenten zal je vast wel herkennen. In welke fase van je onderneming je ook bevindt. Of je nu nog starter bent of juist al een aantrekkelijke omzet uit je bedrijf haalt.

Veel van de leden binnen ons ondernemersnetwerk zijn 1-pitters. Dit betekent dat ze vaak alleen staan in het nemen van hun zakelijke beslissingen. Door elkaar binnen het JOST-netwerk op te zoeken en met gelijkgestemden te praten kom je al snel een stap verder. En neem je uiteindelijk misschien wel de juiste stappen die nodig zijn.

Mastermind XL

We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan de Mastermind XL. Een mastermind is een gestructureerde bijeenkomst van gelijkgestemden die samenkomen om elkaar verder te helpen met vragen en issues die bij de deelnemers leven.
Oftewel: onder leiding van een Mastermindleider ga je in een kleine groep via een vaste structuur in gesprek met andere JOST-leden en help je elkaar met de ondernemersvragen die op dat moment bij iedere deelnemer leeft.

Tijdens de Mastermind XL zijn er 2 rondes. Hierdoor kun je meerdere ondernemersvragen inbrengen. Of je krijgt op dezelfde ondernemersvraag meer verschillende antwoorden, inzichten en invalshoeken. Door het vooraf insturen van je vraag zorgen we ervoor dat je met de juiste ondernemers in gesprek gaat. Zo zorgen we voor een optimaal Mastermind-klimaat.
Hoe dan ook: je krijgt gegarandeerd nieuwe inspiratie, boeiende inzichten en soms ook de heerlijke bevestiging dat je op het goede pad zit.

Kortom: de Mastermind XL is dé gelegenheid om een antwoord te krijgen op jouw ondernemersvraag en daarmee de volgende stap in je bedrijf of ondernemerschap te zetten. Ook als je zelf geen echte vraag hebt, nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Want geheid dat jij door jouw kennis en ervaring te delen, bijdraagt aan het oplossen van het vraagstuk van jouw collega-ondernemer.

Veiligheid

Tijdens een Mastermindsessie is veiligheid en vertrouwen naar elkaar toe een belangrijke factor. Vandaar dat we deze bijeenkomst enkel voor onze leden houden en dat we graag met je de afspraak maken dat dat wat er gedeeld wordt tijdens de Mastermindsessies binnen de groep van dat moment blijft.

Praktische informatie

Datum: donderdag 17 oktober

Programma:

18:30u Ontvangst, welkom en onder het genot van een kop koffie of thee netwerken

19:00-21:00u Mastermind-sessies (in 2 rondes)

21:00-22:00u Napraten en netwerken

Locatie: MCSI – Gebouw88 – Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Betaald parkeren: Voor de deur of een van de andere parkeerterreinen in de Spoorzone, zoals parkeergarage Zwijssen.

Aanmelden gaat via onderstaand formulier. 

  • Mastermind XL is een activiteit exclusief voor leden van JOST.
  • Op deze activiteit is het activiteitenreglement van toepassing.

Ja, ik doe graag mee aan de Mastermind XL van 17 oktober

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Datum:

17 oktober 2024

Lokatie:

MCSI - Tilburg

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken