Menu

Mastermindsessie XL – vrijdag 10 juni

Ondernemen is leuk en vaak ook uitdagend! Hoe vaak heb je een idee om meer omzet uit je bedrijf te halen? Of een nieuwe doelgroep aan te boren? Of je producten en dienstverlening op de schop te gooien en te vernieuwen? Grijp jij die kans met beide handen aan en zie je wel waar het schip strandt? Pak je direct door of twijfel je? Hoe zorg je ervoor dat dit idee jouw beste idee ooit wordt?
Dit soort momenten zul je vast wel herkennen. In welke fase van je onderneming je ook bevindt. Of je nu nog starter bent of juist al een aantrekkelijke omzet uit je bedrijf haalt.

Veel van de leden binnen ons ondernemersnetwerk zijn 1-pitters. Dit betekent dat ze vaak alleen staan in het nemen van hun zakelijke beslissingen. Door elkaar binnen het JOST-netwerk op te zoeken en met gelijkgestemden te praten kom je al snel een stap verder. En neem je uiteindelijk misschien wel de juiste stappen die nodig zijn.

Kennisverdieping

Het jaarprogramma 2022 van JOST is gericht op het meer verdiepen van je kennis op allerlei aspecten van het ondernemerschap. Zodat we dat extra steuntje in de rug kunnen zijn in het realiseren van jouw ondernemersideaal.
Daarom geven we onze leden geven graag de gelegenheid om hulp, tips en adviezen te krijgen op jouw ondernemersvragen. In de breedste zin van het woord. Maar het is vooral ook bedoeld om van elkaar te leren. Dat is de kracht van ons JOST-netwerk.

Mastermind XL

We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan de Mastermind XL. Een mastermind is een gestructureerde bijeenkomst van gelijkgestemden die samenkomen om elkaar verder te helpen met vragen en issues die bij de deelnemers leven.
Oftewel: onder leiding van een Mastermindleider ga je in een kleine groep via een vaste structuur in gesprek met andere JOST-ondernemers en help je elkaar met de ondernemersvragen die op dat moment bij iedere deelnemer leeft.

Tijdens de Mastermind XL zijn er meerdere rondes waardoor je meerdere ondernemersvragen kunt inbrengen of op dezelfde ondernemersvraag veel verschillende antwoorden, inzichten en invalshoeken krijgen. Door het vooraf insturen van je vraag zorgen we ervoor dat je met de juiste ondernemers in gesprek gaat. Zo zorgen we voor een optimaal Mastermind-klimaat.
Hoe dan ook: je krijgt gegarandeerd nieuwe inspiratie, boeiende inzichten en soms ook de heerlijke bevestiging dat je op het goede pad zit.
Om ons die ochtend op weg te helpen neemt Mathilde van der Pol van De Coöperatie en een ervaren intervisieleidster ons aan het begin van de Mastermind XL mee in het belang van intervisie en ook hoe je het meeste uit jouw eigen mastermindsessie kunt halen. Zij heeft volop ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers, zowel op individueel als op groepsniveau.

Kortom: de Mastermind XL is dé gelegenheid om een antwoord te krijgen op jouw ondernemersvraag en daarmee de volgende stap in je bedrijf of ondernemerschap te zetten. Ook als je zelf geen echte vraag hebt, nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Want geheid dat jij door jouw kennis en ervaring te delen, bijdraagt aan het oplossen van het vraagstuk van jouw collega-ondernemer.

Veiligheid

Tijdens een Mastermindsessie is veiligheid en vertrouwen naar elkaar toe een belangrijke factor. Vandaar dat we deze bijeenkomst enkel voor onze leden houden en dat we graag met je de afspraak maken dat dat wat er gedeeld wordt tijdens de Mastermindsessies binnen de groep van dat moment blijft.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 10 juni

Programma:
9:00u Ontvangst, welkom en onder het genot van een kop koffie of thee netwerken

9:30-10:30u Spreker Mathilde van de Pol

10:30-12:30u Masterminden

12.30-12.45u Afronding en napraten

Locatie: MCSI – Gebouw88 – Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Betaald parkeren: Voor de deur of een van de andere parkeerterreinen in de Spoorzone.

Aanmelden gaat via onderstaand formulier. 

 

Ja, ik doe graag mee aan de Mastermindsessie van 10 juni

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Datum:

10 juni 2022

Lokatie:

Gebouw88 - MCSI

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken