Menu

Netwerkcafé XL – donderdag 29 augustus

Om de 2e helft van dit ondernemersjaar goed te starten, openen we na de zomervakantie de deuren van het Netwerkcafé. Deze keer in een XL-editie. In samenwerking met MCSI en Station88 komen we samen in gebouw 88 in de Spoorzone. Hopelijk gaat deze avond het weer positief meewerken, zodat we heerlijk buiten kunnen vertoeven.

Het concept is simpel. Onder het genot van een drankje en een hapje gaan we netwerken. Andere ondernemers ècht ontmoeten, van elkaar leren, elkaar helpen.

En hoe mooi is het om andere netwerken met elkaar te ‘vermengen’.

MCSI

Dit is een fijne werkplek voor zzp’ers en werknemers van mkb-bedrijven en organisaties in Tilburg en omgeving. Ze hebben ruim 35 gezamenlijke flexwerkplekken in een eigen gedeelte van Gebouw 88 in hartje Tilburg. Diverse JOST-leden hebben ‘onderdak’ bij MCSI en werken ook vaak samen met andere MCSI leden. Deze club organiseert zelf ook vaak netwerkborrels en wilden graag daarin de samenwerking met JOST aangaan.

Station88 
Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. We delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen. Deze locatie in het hart van de bruisende Spoorzone is geen vreemde locatie voor JOST. Met grote regelmaat zijn we te gast en organiseren samen met hen de jaarlijkse Dag van de Ondernemer (dit jaar op vrijdag 15 november).

Vanuit deze enthousiaste samenwerking komt ook het idee van dit Netwerkcafé XL voort.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 29 augustus

Programma:

17:30u: Inloop
18:00u: Welkomstwoord
18:15u: Netwerken
20:00u: Afsluiting

Locatie: Gebouw88 – Burgemeester Brokxlaan , Tilburg

Nog geen lid? En wil je weten wat JOST voor jou kan betekenen?

De beste manier om de kracht van het JOST-netwerk te ervaren is door een keer bij een activiteit aanwezig te zijn. We nodigen je daarom van harte uit om naar dit Netwerkcafé XL te komen, mee te doen en kennis te maken met andere ondernemers die lid zijn JOST.

Meld je aan via onderstaand formulier

Ja, ik kom graag naar het Netwerkcafe XL

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Op al onze activiteiten is het activiteitenreglement van toepassing. Bij aanmelding ga je hiermee akkoord.

Datum:

29 augustus 2024

Lokatie:

De Nachtzuster Tilburg

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken