Menu

JOST introduceert ‘no show’-regeling van € 15

Het zal je niet ontgaan zijn dat onze JOST-evenementen in de afgelopen jaren aan populariteit zijn toegenomen. Het aantal deelnemers is per activiteit gegroeid.

Met die ontwikkeling zijn we als bestuur erg blij. Dat willen we ook vasthouden. Waar we niet blij mee zijn: het ‘no show’-percentage. We constateren dat er best wat deelnemers zich aanmelden, maar op de betreffende bijeenkomst zonder bericht niet komen opdagen. En dat vinden we niet fijn. Het is niet fijn voor de sfeer en dynamiek tijdens de bijeenkomst, niet fijn voor degenen die de bijeenkomst organiseren en ook niet fijn vanwege de extra kosten die we soms moeten maken.

Daarom heeft het bestuur besloten per 1 januari 2020 een no-show regeling in te voeren. Heb jij je aangemeld voor een bijeenkomst? Maar ben je zonder bericht (uiterlijk 48 uur van te voren) afwezig? Dan brengen we na afloop € 15 bij je in rekening. Natuurlijk kan er altijd sprake zijn van overmacht of ziekte, laat het ons gerust weten! Uiteraard zullen we dit bij uitnodigingen die je van ons ontvangt, telkens duidelijk communiceren. Bij de Algemene Ledenvergadering van 2020 evalueren we de regeling in gesprek met onze leden.

We rekenen op jullie begrip en spreken de wens uit dat we met deze regeling bij dragen aan nog meer inspirerende en fijne JOST-evenementen.