Menu

Casa Vastgoedstyling

Na jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt en altijd gezegd te hebben dat ondernemen niets voor mij was, heb ik het roer omgegooid en ben ik de uitdaging aangegaan. Inmiddels heb ik 3 ondernemingen…

Casa Vastgoedstyling
Wil je je woning verkopen en opvallen in een chaotische markt zoals nu dan ben je bij mij aan het goede adres. Want de presentatie van je woning is de sleutel tot succes bij verkoop. It’s all about presentation!

Met Casa Vastgoedstyling zorg ik door middel van goede styling of meubelverhuur of een combinatie van beide, voor een presentatie waar een potentiële kopen niet omheen kan. Mijn oog voor detail, het maatwerk en het werk dat ik voor de verkoper uit handen neem, zorgen voor een succesvol concept bij verkoop van de woning.

Styled2Move
Dit bedrijf ben ik samen met mijn collega Natascha gestart. Wij richten ons op klanten die zelf hun woning willen verkopen zonder hulp van een makelaar.

Wij bieden een totaal concept aan vanaf het eerste moment waarop je gaat nadenken over verhuizen tot aan de daadwerkelijke verkoop. We helpen en begeleiden de klanten met dit proces. Ze kunnen terugvallen op ons netwerk van partners zodat ze zelf niet uren hoeven te zoeken naar bedrijven die hen kunnen helpen met de verkoop en de voorbereiding hiervan. Hospitality en een personal touch zijn erg belangrijk voor ons. Onze kernwaardes zijn verder: stylish, quality en organizing.

Styled2Move Foundation
Wij, Natascha en ik, willen graag duurzaam en maatschappelijk betrokken zijn, daarom hebben we de Styled2Move Foundation opgericht.
Iedereen heeft namelijk bij een verhuizing spullen over die nog prima bruikbaar zijn. Deze spullen worden geschonken aan de Foundation. Met deze gedoneerde spullen geven we gezinnen die rond
de armoedegrens leven een interieur make-over.

Ons doel is om mensen verder te helpen in het leven en van hun huis een thuis te maken. Juist mensen die het even heel moeilijk hebben in het leven, hebben een fijne en veilige thuisbasis nodig.
Wij zien dat dit er juist bij deze doelgroep vaak niet is. Rust in je huis zorgt ook voor rust in je hoofd en is belangrijk om verder te komen in het leven.
We werken hierin onder ander samen met gemeente Waalwijk (de Sterkste Schakel) en Quiet in Tilburg om deze make-overs te realiseren.

Wil je meer weten over onze Styled2Move Foundation of ons steunen? Graag! Kijk dan hier.

Algemene Contactgegevens

Casa Vastgoedstyling
Vastgoedstyling en meubelverhuur

eigenaar

Tel: 06-83800788

www.casavastgoedstyling.nl

info@casavastgoedstyling.nl

Styled2Move
mede-eigenaar
Vastgoedstyling en vastgoedfotograaf.
Tel 085- 004 18 94

www.styled2move.nl
info@styled2move.nl

Styled2Move Foundation
voorzitter bestuur Foundation
Tel: 085- 004 18 94

foundation.styled2move.nl
info@styled2move.nl

Contactpersoon

Anne-Marie Vermetten-Verschure
Schout de Roijstraat 18
5037 ML Tilburg

06-83800788

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken