Menu

Communicatiebureau REDACT

Jouw bedrijf op de kaart

Hoe bereik en overtuig je jouw klanten? Hoe creëer je sterke teksten waarmee je jouw publiek aanspreekt? Hoe breng je structuur en regelmaat aan in jouw marketing en communicatie activiteiten? Kortom, hoe genereer je méér klanten en méér omzet? Het is een uitdaging om als ambitieuze startende ondernemer jezelf op de kaart te zetten.

Zichtbaar worden én blijven

Zichtbaar worden én blijven! Dat is waar het volgens Olga Heeren van Communicatiebureau Redact allemaal om draait. Olga helpt dagelijks ondernemers met het opzetten, versterken en uitvoeren van hun marketing en communicatie uitingen. Haar ambitie is om bedrijven op de kaart te zetten. Pas als je zichtbaar bent, kunnen klanten je vinden. Als je zichtbaar blijft, gaat het stromen.

Ondernemen met passie

Als bedrijfseconoom, marketeer en communicatieadviseur heeft Olga veel ervaring in de dienstverlenende sector. Haar kracht zit daarbij in haar commerciële achtergrond. Zij denkt mee met de klant, adviseert, schrijft en geeft trainingen. “Het meest enthousiast word ik van ondernemers met passie, die hun droom najagen. Het geeft zoveel voldoening als je deze ambitieuze ondernemers handvatten kunt aanreiken waarmee ze hun bedrijf op de kaart zetten en dat het vervolgens ook écht gaat stromen”, vertelt Olga Heeren.

Intensieve 1-op-1 begeleiding

Aan zelfstandige ondernemers waarbij het nog niet zo lekker stroomt,  geeft Olga 1-op-1 begeleiding. Een op maat gemaakt programma waarin je leert hoe je jouw doelgroep bereikt, hoe je een uniek professioneel verhaal creëert waarmee je je doelgroep overtuigt en hoe je structuur en regelmaat aanbrengt in je communicatie. Aan de hand van de behoeften van de ondernemer wordt een invulling gegeven aan deze VIP-dag en kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf hier baat bij heeft. En het belangrijkste resultaat: je krijgt een continue stroom van klanten.

Tekstschrijver

Olga schrijft wekelijks teksten en artikelen voor bedrijven waarbij zij duidelijk en helder de boodschap van het bedrijf weet over te brengen naar de lezer. Haar teksten en artikelen zijn begrijpelijk en makkelijk te lezen. Professionele Jip en Janneke taal noemt ze het zelf. Tevens schrijft Olga eigen blogs waarin zij regelmatig tips geeft die nuttig kunnen zijn voor ondernemingen.

Wil jij jouw bedrijf beter op de kaart zetten, meer zichtbaar worden én je droom najagen? Maak dan eerst gebruik van de gratis strategiesessie met Olga Heeren.

Algemene Contactgegevens

Communicatiebureau REDACT

Herwijnenstraat 48

5045 GS Tilburg

Tel. 06 12 44 14 07

www.communicatiebureauredact.nl

Contactpersoon

Olga Heeren

Communicatieadviseur en tekstschrijver

info@communicatiebureauredact.nl

06 12 44 14 07

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken