Menu

Henri Boer Fotografie

Dé fotograaf voor bouwend Nederland

Als dé fotograaf voor bouwend Nederland leg ik op een verrassende en correcte manier uw werkzaamheden, object of visie vast in pakkende beelden.

Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of projectontwikkeling. De meerwaarde van professioneel beeldmateriaal is uitermate belangrijk voor de beleving die u uw klanten wilt bieden. Dat is dan ook precies mijn specialiteit. Mensen meenemen door sfeerbeelden te maken waardoor uw klanten een wauw effect beleven. Uiteraard worden wensen altijd afgestemd op de door u beoogde doelgroep en de wensen van mijn opdrachtgever.

Uw bouwproject in beeld

Afhankelijk van het doel van de afbeelding maak ik voor u die unieke foto waar u naar op zoek bent. Hierbij houd ik rekening met de wensen van u als klant maar daarnaast laat ik me graag verrassen door de mogelijkheden van het moment.

Bouwwerkzaamheden vastleggen in diverse stadia van de bouw, of het nu gaat om een afgerond project, het gehele verhaal of het feestelijke moment tijdens de opening van een project. Het spel van licht, schaduw en lijnen blijft mij altijd fascineren. Continue kijken met een open blik en me laten verrassen door het moment of de situatie om voor u die speciale afbeelding te kunnen vastleggen.

Voor mij is fotografie een natuurlijk proces waardoor ik ongedwongen, unieke beelden maak. Door het moment te benutten en gedwongen situaties waar mogelijk te vermijden verras ik mijn klanten met hoogwaardige afbeeldingen die minimaal aan hun verwachtingen voldoen of vaak zelfs overtreffen.

Hoogtefotografie

Als fotograaf maak ik graag gebruik van hoogtefotografie. Bent u op zoek naar verrassend perspectief van uw object? Dan zijn de mogelijkheden met hoogtefotografie oneindig. Als fotograaf maak ik graag gebruik van hoogtefotografie. Stelt u zich maar eens voor wat er gebeurt als een gebouw, een brug of welk object dan ook kan worden gefotografeerd op een hoogte van twee of bijvoorbeeld acht meter. U begrijpt het al, het perspectief veranderd volledig en mijn klanten zijn dan ook bijzonder verrast door deze nieuwe blik op hun projecten. Daarom maak ik als fotograaf graag gebruik van hoogtefotografie.

Communicatie – uw beeld bepaald

Uw communicatie-uitingen stijgen in waarde als u ze voorziet van professionele beelden van uw objecten. U kunt de afbeeldingen gebruiken op uw website, uw brochure, uw bouwdoeken of welke toepassing dan ook. Ik zorg ervoor dat u de juiste unieke beelden voorhanden hebt. Wilt u meer weten over het vastleggen van uw project? Neem dan contact op met Henri Boer Fotografie, dé fotograaf voor bouwend Nederland.

Algemene Contactgegevens

Henri Boer Fotografie

Schutsboomstraat 1

5175TV  Loon op Zand

www.henriboerfotografie.nl

Contactpersoon

Henri Boer

Eigenaar

06 – 45 43 44 84

info@henriboerfotografie.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken