Menu

Administratiekantoor en belastingadvies Het Perspektief

Het Perspektief is er voor u!

Bij Het Perspektief staat de klant centraal. Al sinds 1984 zetten wij ons in voor gevestigde ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf (tot 50 medewerkers). We zijn proactief en doen alles voor het resultaat, úw resultaat. We gaan doortastend te werk en houden daarbij altijd ons einddoel in gedachten: een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever leveren.

Dat houdt in dat we gevraagd en ongevraagd advies geven, ons creatief en flexibel opstellen en rekening houden met uw werkwijze. We verdiepen ons in uw situatie en houden de lijnen kort. We gaan altijd voor een maximaal resultaat.

Met een deskundig team staan wij voor u klaar. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen specialisme. Daarnaast kunnen wij rekenen op een betrouwbaar netwerk, waardoor geen vraag ons te gek is.  We zijn meer dan enkel een persoonlijk en betaalbaar administratiekantoor.

Het Perspektief – Compleet in dienstverlening

Het Perspektief ontzorgt, regelt uw administratieve zaken en is op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en trends. Zo profiteert u van optimaal fiscaal voordeel!

Wij verzorgen uw financiële administratie tot in de puntjes. Dit kan zowel offline als online. Online samenwerken geeft meer mogelijkheden tot inzicht in uw financiële gegevens, maar uiteraard is ook offline samenwerken mogelijk. Zelfs als u een ander softwarepakket gebruikt, kunnen we u uitstekend van dienst zijn. In samenspraak met u bekijken we wat de optimale manier van samenwerken is. Daarnaast verzorgen we uw aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Ook voor uw salarisadministratie bent u bij Het Perspektief aan het juiste adres. Wij kennen de cao’s en wettelijke veranderingen en geven u een degelijk, persoonlijk en deskundig advies.

Gaat u een onderneming starten, een bedrijf overnemen of wilt u een subsidie aanvragen? Dan wilt u rekenen op een partner die u voorziet van professioneel fiscaal en financieel advies.

Algemene Contactgegevens

Kraaivenstraat 21-12

5048 AB  Tilburg

www.hetperspektief.nl

Contactpersoon

Dick van Boxtel

Directeur / eigenaar

013-5133729

dickvanboxtel@hetperspektief.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken