Menu

P-Focused

P-Focused  – Het flexibele online marketingbureau voor ondernemingen in de zakelijke dienstverlening

Verhaal
Heb je er zo weleens tegen aangekeken? Als ondernemer heb je een verhaal te vertellen. Met dat doel ben je een eigen onderneming gestart.

Er zijn veel media die je kunt gebruiken om dat verhaal van jouw onderneming door te geven. Zeker als je kijkt naar de kracht van het internet in het algemeen en social media in het bijzonder. De bijna onbegrensde mogelijkheden van het internet maken de noodzaak om structuur in je (online) communicatie aan te brengen alleen maar groter.

Foto’s en video’s maken een belangrijk onderdeel uit bij het vertellen van dat verhaal. Daarom kun je bij P-Focused ook terecht voor het maken van foto’s en video’s. Zo kom je communicatief nog sterker naar voren.

Daarnaast zal ook het inzetten van zogenaamde offline communicatiemiddelen niet uit het oog worden verloren.

Diensten
P-Focused gelooft in een totaalaanpak. Alles wat in je onderneming doet op het gebied van marketing en communicatie is met elkaar verbonden.

Daarom bestaat de dienstverlening uit diverse bouwstenen. Vanuit een uitgebreide analyse en het opgestelde communicatieplan komt naar voren welke bouwstenen ingezet moeten worden om je communicatiedoelen te bereiken.

En die bouwstenen liggen op het gebied van:

·       Marketingcommunicatie

·       Online Marketing

·       Social Media Marketing

·       Fotografie

·       Video’s

Strategie en creativiteit
Erwin is niet alleen online communicatiespecialist maar ook fotograaf/videomaker. Het is juist die combinatie die werken voor P-Focused zo leuk maakt. “Op het moment dat ik met een ondernemer in gesprek ben over zijn beeldmateriaal kan ik het niet nalaten om ook over het strategisch inzetten hiervan te beginnen. En andersom komt ook voor. In mijn beleving wordt de behoefte aan foto-en  met name videomateriaal steeds groter. Vandaar dat ik graag met ondernemers voor langere tijd ‘meeloop’ om ze tijdig van goed en voldoende beeldmateriaal te voorzien. Daarbij geef ik ook praktische invulling aan de behoefte om zaken namens de ondernemer te posten op diverse sociale platformen.”

Workshops
Naast de persoonlijke begeleiding van ondernemers, gelooft P-Focused ook zeker in zelfredzaamheid. Daarom geeft P-Focused regelmatig workshops (vaak in samenwerking met collega-ondernemers).

Ze zijn erop gericht om aan de slag te gaan en aan de gang te blijven met het plaatsen van content op social media. Dit door enerzijds de creativiteit te stimuleren en anderzijds de strategie daarachter te creëren.

Een voorbeeld is de workshop ‘Videomarketing met je smartphone”, waarbij de deelnemers op een heel praktische manier leren hoe ze met hun telefoon goede videocontent kunnen maken, die direct op social media geplaatst kan worden.

Netwerk
Erwin wil graag nog een ding zeker vermelden. “P-Focused biedt een groot aantal diensten aan, die helpen om een ondernemer zijn verhaal beter te laten vertellen. Alleen ben ik bijvoorbeeld geen grafisch ontwerper of een webbouwer. Daarom dat ik zeker gebruik zal maken van mijn uitgebreide netwerk, wanneer dit nodig is. Dit alles om de onderneming een stap dichter bij zijn doelen te brengen.”

Meer informatie?
P-Focused staat altijd voor je klaar om vrijblijvend het gesprek met je in te gaan. De eerste analyse is altijd gratis. Hoe drink jij je koffie?

Kijk voor meer informatie op: www.p-focused.nl

 

JOST bestuur Erwin van Gestel communicatie

Algemene Contactgegevens

Rentmeesterlaan 25

5046 MH Tilburg

www.p-focused.nl

Contactpersoon

Online communicatiespecialist  / Eigenaar

06- 10 26 04 04

info@p-focused.nl

 

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken