Menu

SK013

 

NIEK FRIJTERS – ADVISERING, COACHING & BEGELEIDING

SOCIAAL KRACHTIG 013
Heb je hulp en ondersteuning nodig om de eerste stap te zetten in een nieuwe richting; groei in ondernemerschap, het oplossen van problemen, het doorbreken van een negatieve spiraal, of ben je op zoek naar een baan (evt. in combi met je ondernemerschap)? In samenwerking met Marjo Landsman adviseren, activeren en enthousiasmeren we personen die een hulpvraag, een problematiek of een uitdaging hebben. Middels een intakegesprek gaan we jouw situatie helder in kaart brengen. Welke uitdagingen en dromen heb je? Waar moet je aan werken… welke problemen moet je oplossen of waar moet je afscheid van nemen om veranderingen mogelijk te maken. We gaan samen op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en vaardigheden en ontdekken wat jij belangrijk vindt in het leven. Met een onafhankelijke kijk op de situatie, adviseren en begeleiden we je bij de noodzakelijke of gewenste veranderprocessen. We helpen je om meer zelfvertrouwen te krijgen. We leren je nieuwe kansen te zien en vanuit een positieve mindset zelfstandig en met ondersteuning van SK013 aan de slag te gaan om de nieuwe doelen te realiseren naar meer persoonlijk geluk of zakelijk succes.

BUREAU VOOR BEELDVORMING richt zich al 24 jaar op bedrijven en organisaties die met nieuwe creativiteit zichzelf, hun producten en diensten in de spotlight willen zetten. Het succes van een onderneming wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de geleverde diensten en producten, maar ook of je communicatie/promotie je doelgroep bereikt. Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe boodschap bij zowel je huidige afnemers als potentiële klanten komt? Welke promotiemiddelen zet je in om je commerciële doelstellingen te behalen, online en offline. Hoe kun je je naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten. Niek Frijters van Bureau van Beeldvorming kan je hierbij helpen.

Niek Frijters is:
– Oprichter/directeur van Sociaal Krachtig 013 (SK013) i.s.m. Marjo Landsman
– Oprichter van SK013 WerkstART (i.s.m. gemeente Tilburg, Midpoint en WSP Werkhart)
– Directeur van Bureau voor Beeldvorming – strategische communicatie/vormgeving – (vanaf 1997)
– Partner binnen Menss – Meedoen en Sociale Stijging, een samenwerking van zeven social maatschappelijke organisaties in Tilburg.
– Partner binnen Het OndernemersAkkoord
– Sparringpartner/Ondernemersadviseur Station88 – voor advisering ondernemers tijdens corona-crisis.
– Bestuursvoorzitter MCSI (Midpoint Center for Social Innovation)
– Bestuurslid JOST
– Lid Raad van Advies ContourdeTwern

Algemene Contactgegevens

Contactpersoon

Niek Frijters
06 – 55 32 51 83
niekfrijters@gmail.com

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken