Menu

Swizzl

Ik heb mijn carrière als HR manager achtergelaten voor een avontuur met mijn man in het buitenland en woon inmiddels alweer 7 jaar in het mooie Oisterwijk met mijn gezin. Ruim 13 jaar in het buitenland wonen deed me inzien hoe waardevol een goed netwerk is. Door mijn jarenlange verblijf in het buitenland is het voor mij heel normaal om snel de connectie met andere mensen aan te aan en het gastvrouwschap op me te nemen om de juiste mensen met elkaar in verbinding te brengen.

In maart 2021 ben ik begonnen met het organiseren van netwerkwandelingen in Midden Brabant. Laagdrempelig, heerlijk buiten in de natuur en ook heel fijn voor mensen die niet van netwerkborrels houden of waarvoor het een drempel is om naar grootschalige netwerkevents te gaan. Inmiddels is er een vaste groep ondernemers die regelmatig meeloopt, zodat er altijd wel een expert aanwezig is om elkaar weer verder te helpen bij ondernemersvragen. Ik geef ondernemers graag een podium om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en zo elkaar weer te laten groeien.

Naast live netwerken ben ik ook gek op LinkedIn. Met plezier deel ik via workshops en 1-op-1 trajecten mijn kennis en enthousiasme over dit social media platform en de kracht van het combineren hiervan met live netwerken. Ik maak je wegwijs op LinkedIn zodat jij je daar thuis gaat voelen, meer gaat delen en steeds makkelijker nieuwe contacten legt. Hoe maak je zo optimaal mogelijk gebruik van LinkedIn, zodat je met weinig tijd je netwerk kan laten groeien om jouw ideale klant te bereiken en hier de juiste leads uit te halen.

In mijn nieuwe concept wil ik graag met teams gaan wandelen die veel op wisselende dagen remote werken om zo weer echt met elkaar in gesprek te gaan, zodat hierdoor weer extra motivatie ontstaat om samen mooie resultaten neer te zetten.

 

 

Corine van Dijk - Swizzl

Algemene Contactgegevens

06-31270073

www.swizzl.nl

 

Contactpersoon

Corine van Dijk

netwerker / verbinder

E-mail: corine@swizzl.nl

06-31270073

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken