Menu

Van Deijl HR Advies

Ik ben werkzaam als Zelfstandige HR Business Partner en werkzaam binnen verschillende branches zoals productie, Retail en logistiek.

Graag omschrijf ik mijn persoonlijk profiel als volgt: ik heb een proactieve en ondernemende houding, doordat ik enthousiast en een optimistische persoonlijkheid heb weet ik mensen te overtuigen en te inspireren. Binnen een organisatie vind ik snel mijn weg en ontplooi ik zelfstandig de diverse taken die benodigd zijn voor de uitvoering van een succesvol HR-beleid. Dit doe ik doordat ik gemakkelijk contact maak en oprecht geïnteresseerd ben in de ander. Ik ga hierbij probleemoplossend te werk door het probleem te analyseren, draagvlak te creëren en diverse oplossingen aan te dragen en te implementeren.

Ik luister graag, stel vanuit verschillende invalshoeken vragen en ben gewend om op verschillende niveaus te communiceren. Door het opbouwen en onderhouden van relaties met zowel het hoger management als de medewerkers fungeer ik als een vertrouwd adviseur en bruggenbouwer. Ik heb hierbij een goed gevoel voor zowel de organisatiesensitiviteit als voor het menselijk aspect.

Algemene Contactgegevens

Tel: 06 – 54 37 83 54
Profiel op LinkedIn

Contactpersoon

Ireen van Deijl
HR Business Partner / HR Manager / HR Adviseur / HR Consultant
Tel: 06 – 54 37 83 54

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken