Menu

Ware Koers


Ik voorzie ondernemingen van relevante en tijdige stuurinformatie door middel van een interactief dashboard.

Naarmate je onderneming groeit, moet je steeds meer ballen in de lucht houden. En met groei komen nieuwe uitdagingen. Je geeft meer taken uit handen, waardoor je als ondernemer niet meer overal bij betrokken bent.

Hier ontstaat de behoefte aan informatie, want als ondernemer wil je weten of je nog de juiste richting op gaat. Deze informatie wil je op elke moment inzichtelijk hebben. Zodat je op tijd kunt bijsturen.

Doorgaans zijn financiële afdelingen binnen organisaties veel tijd kwijt aan het opstellen van rapportages, waardoor er te weinig tijd overblijft voor het analyseren van de informatie. Daarnaast blijkt uit de praktijk dat rapportages uit verschillende systemen niet altijd op elkaar aansluiten.

Ik heb mij gespecialiseerd in het bepalen van relevante stuurinformatie en het bouwen van rapportages, in de vorm van een interactief dashboard.

Zo creëer ik inzicht voor jouw bedrijf of afdeling, zodat je sneller beslissingen kunt nemen. En meer tijd hebt om je te richten op je core business.

Workshop Stuurinformatie

In een interactieve workshop gaan we samen aan de slag om een antwoord te vinden op onderstaande vragen:

  • Welke informatie voor jouw bedrijf of afdeling écht relevant is
  • Welke beslissingen je op basis van deze informatie kunt nemen
  • Hoe je met deze informatie aan de slag kunt gaan

De workshop is volledig op maat en ziet er dus voor elke organisatie anders uit. De workshop kan gevolgd worden met het gehele bedrijf (afhankelijk van de grootte), de directie, een afdeling of een team.

Over het algemeen bestaat de workshop uit 2 dagdelen. Ik deel mijn kennis en door middel van gerichte opdrachten hebben we aan het einde van de workshop voldoende input om een concept dashboard uit te werken.

Dashboarding

Nadat we een concept dashboard hebben uitgewerkt kan ik deze voor je uitwerken in een interactief dashboard. Hierin zijn in één oogopslag de belangrijkste statistieken van je bedrijf zichtbaar. Omdat het dashboard interactief is kun je meteen doorklikken naar onderliggende informatie.

Het dashboard is altijd bijgewerkt en online toegankelijk waardoor iedereen dezelfde informatie ziet. Het gesprek kan meteen gaan over de inhoud, omdat over de juistheid geen twijfel meer is.

Nanda Baars - Ware Koers

Algemene Contactgegevens

Noord-Besterdstraat 10
5014 JG Tilburg

www.ware-koers.nl

Contactpersoon

Nanda Baars
Eigenaar

E-mail: info@ware-koers.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken