Menu

12 oktober 2021 – Beursvloer Tilburg

Op dinsdag 12 oktober vindt voor de zestiende keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelen zich in het Koning Willem II stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches!

Op Beursvloer Tilburg worden wensen van stichtingen en verenigingen vervuld door het bedrijfsleven; alles met gesloten beurzen. Zo doen de bedrijven iets terug voor  de maatschappij. Maar de maatschappelijke organisaties doen ook een tegenprestatie. Zo levert Beursvloer Tilburg zowel zakelijk als maatschappelijk rendement op. Uiteraard is dit ook het netwerk evenement van Tilburg, dus maak daar gebruik van! Het thema van de Beursvloer is niet voor niets “Netwerken en iets terug doen voor de maatschappij”.

In de anderhalf uur na de opening volgt een bruisende, enthousiaste en hectische sfeer weten we uit ervaring. Alle partijen gaan op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. De middag op 12 oktober is van 14.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan via www.beursvloertilburg.nl  of via albertrusch@contourdetwern.nl Op de genoemde website vind je ook meer informatie.

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken