Menu

MCSI Kennissessie Samenwerken met ondernemende collega’s – 24 november

Je wilt als zelfstandig ondernemer graag samenwerken met andere ondernemende collega’s: logisch, want tegenwoordig is vrijwel elke prestatie van formaat een teamprestatie. Bovendien vragen de meest interessante opdrachten en projecten vaak om de inzet van deskundigheid op meerdere terreinen.

Je weet welke inhoudelijke kennis je zelf in huis hebt en wat het specialisme van je beoogde partners is, is meestal gemakkelijk te achterhalen.

Maar bij het samenstellen en goed laten functioneren van een (project)team komt veel meer kijken. Wie neemt wanneer de lead? Wie zet de puntjes op de i? En wie zorgt voor een goede werksfeer? Kortom: hoe zorg je ervoor jullie ook in dát opzicht complementair zijn zonder dat daarbij het eigen bedrijfsbelang in het gedrang komt.

In deze 2-uur durende kennissessie gaan we in op vragen als:

  • Wat is een ‘goed team’ en een ‘goed teamlid’?
  • Wat kenmerkt een team en wat is een groep?
  • Wat kunnen we van onderzoek van Google en anderen hierover leren?
  • Met welke fasen in teamontwikkeling krijg je te maken?
  • Wat zijn jouw teamrolkwaliteiten en hoe zet je die slim in?

Als bonus krijgt je als deelnemer aan deze kennissessie de gelegenheid om met een korte online zelftest inzicht te krijgen in jouw specifieke Belbin-teamrolkwaliteiten. Zo leer je in deze kennissessie meer over teamwerk en over jezelf als teamspeler.

Deze kennissessie wordt verzorgd door onze MCSI-collega Walter van den Elsen, organisatieadviseur en trainer bij Investeren in Mensen en de Teamrol Academie.

Praktische informatie:

Datum: woensdag 24 november
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: MCSI – Gebouw 88 – Spoorzone

We heten je graag welkom: https://www.eventbrite.com/e/mcsi-kennissessie-samenwerken-met-ondernemende-collegas-tickets-205672169997

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken