Menu

JOST – De Kennisdelers

Sinds 2018 kiezen we een thema wat we in het betreffende JOST-jaar centraal stellen en waar we onze activiteiten op afstemmen. In 2018 was het thema ‘Groeien doe je samen’. Samen-Werken was het thema van 2019 en in 2020 was dat Kennisdelers.

In 2021 borduren we door op het thema van Kennis delen. Want door corona hebben we onvoldoende onze ambitie in het delen van kennis en bijeen brengen van ondernemers waar kunnen maken.

Daarom hebben we in 2021 het thema ‘Van Netwerken naar Samenwerken’ gekozen.

Er zit namelijk zo veel kennis en kunde bij onze leden dat we in 2020 willen stimuleren dat leden elkaar opzoeken, van elkaar leren en daar waar passend kunnen gaan samenwerken.

Dat gaan we doen op een manier die volledig past bij deze tijd: naast offline bijeenkomsten gaan we een online platform ontwikkelen waar de huidige startende en de reeds gevestigde ondernemer kennis, kunde en een helpende community aantreft. Alles bedoeld om ieders business te laten bloeien en groeien!

Mocht je interesse hebben in het organiseren van offline activiteiten of een bijdrage willen leveren aan het nieuwe platform, laat het ons dan snel weten op info@jost.nl!

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken