Menu

Podcast: De Kraamkamer van JOST

Dit jaar is het feest bij JOST. We vieren dat we al (of slechts) 35 jaar hét ondernemersnetwerk voor startende ondernemers in Tilburg e.o. zijn. Op verschillende manieren en momenten gaan we hier nog aandacht aan geven.

Maar wie weet hoe de Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg eigenlijk is ontstaan? Was die er in 1 keer? Wie stonden er aan de wieg hiervan?

De Kraamkamer van JOST
Enkele jaren geleden nam Cees van Horen contact met ons op. Hij wilde graag meer vertellen over de ontstaansgeschiedenis van JOST.
Nieuwsgierig naar zijn verhaal zijn Myriam en Erwin afgereisd naar het mooie huis van Cees. Myriam heeft een interessant en verrassend gesprek met hem gehad. Dat gesprek kun je hier als podcast beluisteren.

 

In het interview vertelt Cees uitgebreid over diverse financiële regelingen die bestaan voor (startende) ondernemers. Hieronder vind je de links naar de diverse organisaties waar Cees naar verwijst:

Instituut Midden-en Kleinbedrijf

MKB Santos

Bijstands Besluit Zelfstandigen (BBZ)

 

De komende periode worden er nog meer interviews opgenomen, met mensen die belangrijk zijn geweest in de ontwikkeling van JOST.

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken