Menu

26 mei 2016: JOST Starterstrofee

Tilburg is op zoek naar de beste startende onderneming van 2016!

JOST organiseert dit jaar voor de 8e keer wederom de Starterstrofee en pakt het ook deze keer groots aan. Net als in 2015 kunnen alle Tilburgse starters meedingen naar deze felbegeerde prijs.

Ondernemers kunnen zich kandidaat stellen als de onderneming is gestart in 2015 of begin 2016, de ondernemer afkomstig is uit de regio Tilburg én de onderneming in de regio Tilburg is gevestigd. Drie ondernemers met het meest vernieuwende ondernemingsconcept worden genomineerd en strijden op donderdagavond 26 mei tegen elkaar om de Starterstrofee. Een deskundige jury beoordeelt wie de winnaar wordt.

Heb jij het afgelopen jaar je droom verwezenlijkt en ben je je eigen bedrijf gestart? Is jouw bedrijf onderscheidend en innovatief? Schrijf je dan nu in en maak kans op de felbegeerde titel “Beste starter van 2016”!

Voor wie?

Je kunt deelnemen aan de Starterstrofee als je:

– bent gestart in 2015 of begin 2016 (ingeschreven bij KvK);

– gevestigd bent in de regio Tilburg

– een vernieuwend ondernemingsconcept hebt

Waarom deelnemen?
Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.

Naast de felbegeerde beker en de nominatie voor de voorronde van de Junior BOV trofee, levert een finaleplaats veel publiciteit op bij de regionale media.

Uiteraard is tijdens de voorselectie en de finaleavond volop gelegenheid om te netwerken.

De jury

De jury bestaat uit prominente, succesvolle ondernemers uit het Tilburgse bedrijfsleven die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Uiteraard zal ook de winnaar van 2015, Bart Naber van OTSO, plaats nemen in de jury.

De presentatie is in handen van Walther Vermeer die de kandidaten een onvergetelijke avond zal bezorgen.

Door wie?

De Starterstrofee wordt voor de 8e keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Rabobank, gemeente Tilburg en Tilburgse Koerier.

Aanmelden
De aanmeldingstermijn is helaas inmiddels gesloten. We heten je van harte welkom op de avond van de Starterstrofee zelf!

Datum:

26 mei 2016

Lokatie:

Theater De Boemel
http://www.theaterdeboemel.nl