Menu

Wie wint de JOST Starterstrofee 2021?

Wie wint de JOST Starterstrofee 2021?

Op donderdag 17 februari 2022 is de finale van de JOST Starterstrofee. In die finale gaan vijf ondernemers die in de afgelopen drie jaar zijn gestart met elkaar de strijd aan om de felbegeerde JOST Starterstrofee 2021 te bemachtigen. Ze zijn uit een grote groep ondernemers tot de laatste ronde doorgedrongen.

Door het winnen van de Starterstrofee krijgt de winnende ondernemer veel media-aandacht binnen en buiten Tilburg. Praktische ondersteuning van collega-ondernemers uit het JOST-netwerk. En bovendien een jaar gratis lidmaatschap van JOST.

Ben jij een van de finalisten?
Ben jij met jouw onderneming tussen augustus 2018 en augustus 2021 gestart? Ben je met jouw onderneming in Tilburg of directe omgeving? Ben jij het gezicht van het bedrijf en werk je meer dan 30 uur per week binnen je onderneming? Wil jij jouw bedrijfspitch perfectioneren? Klinkt een extra boost van aandacht aantrekkelijk in de oren? Meld je dan aan als kandidaat om de JOST Starterstrofee 2021 in de wacht te slepen. Inschrijven kan nog tot maandag 10 januari 2022.
Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.jost.nl/starterstrofee.

Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg
JOST is een ontmoetingsplaats van en voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omgeving. De vereniging organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten over relevante thema’s die te maken hebben met ondernemen en verkopen. Denk aan marketing, acquisitie, communicatie, bedrijfsontwikkeling en financiën en administratie. JOST is dus een bron van kennis en ervaring.
www.jost.nl

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken

Ik wil een keer komen kijken

Meer informatie

Onze sponsoren

Bekijken